ONZE SUCCESVERHALEN

Bij ALL INN FITNESS & HEALTH helpen wij graag iedereen verder met zijn of haar doelen. Lees hier de succes verhalen van de afgelopen jaren

Mijn naam is Phillisia Visser , 23 jaar, en dit is mijn verhaal… mijn strijd tegen de kilo’s…

Sinds mijn kindertijd ben ik al te zwaar, maar begin 2015 ging de knop om, ik woog maar liefst 106 kilo en was het meer dan zat. Ik ben een vrolijke meid, maar wilde nooit horen dat ik te zwaar was. Ik lachte het altijd weg en verstopte mijn lichaam onder wijde kleding. In de spiegel kijken kon ik niet, omdat ik simpelweg mijn probleem niet onder ogen wou komen… ‘’Het kan altijd erger’’ zei ik altijd. Maar stiekem droomde ik wel van een gezond en slank lichaam.

Meerdere pogingen tot af vallen mislukte, ik viel na een paar weken namelijk altijd weer in mijn oude ritme; onregelmatig, (voornamelijk) slecht eten (veel patat), en snoepen op het werk.

Ik trainde al een tijdje bij All Inn Fitness, en begin Januari werd ik benaderd door Rolf. Hij vroeg of ik interesse had in een kracht-sportschema, en dat leek mij wel een goed idee. Ik was klaar voor een nieuw lichaam en was bereid om daar heel hard voor te werken, Ik ben Rolf dan ook tot op de dag van vandaag erg dankbaar dat hij me heeft benaderd.

Om de paar weken kreeg ik een nieuwe sportschema, en werd ik gewogen. De kilo’s vlogen eraf en dat hield mij erg gemotiveerd. In het begin trainde ik 3 keer per week. Met mijn voeding ging het inmiddels ook de goede kant op. Er kwam meer regelmaat in, 6 keer per dag kleinere maaltijden, en mijn koelkast is tegenwoordig gevuld met gezonde voeding. Ik heb de bank ingeruild voor de sportschool. Inmiddels een kleine verslaving geworden en ben ik 5x per week in de sportschool te vinden.

Om mezelf gemotiveerd te houden, heb ik een doelen lijstje gemaakt. Mijn eerste doel was: onder de 100 kilo komen (check), mijn tweede doel was rond de 80 kilo wegen (check), In ‘normale’ kleding passen (broek van de ZARA) (check). Mijn doel voor 2016 is om te zakken in mijn vetpercentage, maar ik weet zeker dat het team van All Inn mij daar bij kan helpen! ?

Ik ben erg trots op wat ik in een jaar heb behaald. Ik ben er nog lang niet, en heb nog een lange weg te gaan maar ik kan eindelijk trots naar mezelf kijken in de spiegel. Herken jij mijn verhaal en wil je er iets aan doen? Wacht dan niet langer, en zet het knopje om! Benader een van de trainers van Allinn! Zoek iets wat bij je past op het gebied van voeding en sport en haal het uiterste uit jezelf. Experimenteer met eten, maar ga ook eens uit je comfortzone in de sportschool. Weeg dingen tegen elkaar af, maak doelen en doe er alles aan om deze te halen. Maak je doelen niet te groot maar probeer vooral ook plezier te hebben in je transformatie en motiveer jezelf. Je omgeving kan je motiveren (of demotiveren) maar één ding is zeker: jij, en alleen, JIJ kan de stap zetten Je zult er zelf voor moeten knallen. Laat je inspireren door diegenen die je voor gingen en zeg tegen jezelf; als zij of hij het kan, kan ik het ook. Het is geen hogere wiskunde maar een opdracht aan jezelf!

Met sportieve en slanke groet,
Phillisia

Wanneer en waarom ben je bij ALL INN begonnen?

In 2008 ben ik bij ALL INN begonnen omdat ik in Utrecht ging wonen en dit de beste sportschool was in de omgeving die kon bijdragen aan mijn doelen en manier en plezier van trainen: een goede sfeer, goede prijs en genoeg vrije gewichten voor serieuze trainingen.
.

Wat is je doel?

Mijn doel voor het leven is om te blijven genieten van de krachtsport met goede gezondheid. Ik ben begonnen met “fitness”, later wat bodybuilding en powerliften en de laatste 7 jaar voornamelijk sterkste man. Mijn doel voor de komende jaren is daarom ook om ooit in de top 3 van de Sterkste man van Nederland tot 105 kg te eindigen en mee te mogen doen met Europe’s strongest man tot 90 kg (Ik weeg nu 88 kg met 1.72m).
.

Waar ben je nu? Heb je je doel bereikt?

Ik heb al meerdere malen op de finale van de Sterkste man van Nederland -105 kg gestaan (2013 en 2014). Met een 6e plaats als beste klassering tot nu toe. Het jaar 2015 heb ik moeten herstellen van een blessure. Maar op zondag 31 juli van dit jaar heb ik een 2e plaats weten te bemachtigen op de kwalificatiewedstrijd Sterkste man in Giethoorn tot 105 kg. In september zal ik wederom een poging wagen om mijn doel te bereiken, maar het zal pittig worden. Mijn eerdere doelen heb ik al meerdere malen bereikt (260 kg deadlift, 150 kg bankdrukken, 130 kg boomstam tillen, etc.). Doelen hebben de eigenschap om mee te groeien met je ontwikkeling, dus dat zal altijd een oneindig proces blijven. Maar gelukkig geniet ik na 16 jaar nog steeds van de sport en dat is het belangrijkste voor mij.
.

Hoe heeft ALL INN hierbij geholpen?

ALL INN heeft een enorm arsenaal aan schijven, stangen, bankjes, halters en andere zaken waar iedere liefhebber van de krachtsport met een glimlach binnenkomt. De stoere maar ook relaxte sfeer draagt bij om ook hard en serieus te kunnen trainen en iedereen is altijd bereid om elkaar te helpen met een oefening. De sterkste man trainingen doe ik bij Raw Power Baarn, maar de andere dagen heb ik grotendeels van mijn ontwikkeling te danken aan deze sportschool.

Wanneer en waarom ben je bij ALL INN begonnen?

Mijn naam is Fouad el baraka en ik ben ongeveer 2 en een half jaar begonnen bij ALL IN. Voor deze tijd was ik al enkele keren in de sportschool te vinden met enkele vrienden om te sporten, wat me gelijk al opviel is de prettige sfeer en een scala aan verschillende apparaten waar je gebruik van kan maken.
Ik was destijds niet helemaal tevreden over de proporties van mijn lichaam en wou hier wat aan doen, op een dag besloot ik langs ALL IN te gaan en een lidmaatschap af te sluiten om hier wat aan te doen.

.

Wat is je doel?

Voor mijn huidige periode was ik al enige periode bezig bij ALL INN Fitness & Health, gewapend met een beginners krachttraining programma was mijn doel om sterker te worden en meer spiermassa te krijgen.
.

Waar ben je nu? Heb je je doel bereikt?

Ik heb een periode gehad waarin de progressie met krachttraining goed ging totdat ik een keertje ziek was geworden. Dat heeft mijn progressie en motivatie destijds genekt en voor een redelijke tijd heb ik het sporten achter mij gelaten vanwege motivatie.
Door het succesverhaal van een vriend van me heb ik weer mijn motivatie gevonden en besloot ik weer te gaan sporten, anderhalf jaar verder ben ik waar ik nu ben en “still going strong”. Het belangrijke is dat fitness en een gezonde manier van eten nu een dagelijks onderdeel van me geworden is. Ik ben heel tevreden met waar ik nu sta, maar mijn doel is nog niet bereikt. Ik ben ook vastberaden om door te gaan totdat ik op dat punt ben.

.

Hoe heeft ALL INN hierbij geholpen?

De prettige sfeer op de sportvloer, de persoonlijke begeleiding, betrokkenheid en het gevoel dat ALL INN je tweede huis is. Dat geeft mij ook motivatie om elke keer weer te blijven gaan.

Wanneer en waarom ben je bij ALL INN begonnen?

Begin mei 2015 ben ik begonnen met sporten. Ik wilde bij een goede sportschool met begeleiding en niet zo maar een nummertje zijn en zo ben ik bij ALL INN Fitness & Health terecht gekomen.
.

Wat is je doel?

Mijn grootste reden om te gaan sporten was/is afvallen en natuurlijk conditie krijgen.
Alleen maar sporten dat hou ik niet vol, dit heb ik al zo vaak geprobeerd en na 2 maanden stopte ik dan. Daarom ben ik begonnen met een personal coach voor de extra stimulans. Dat houdt in dat je om de week gewogen en gemeten gaat worden. Ik had mezelf al jaren niet meer gewogen en ik had ook geen idee hoe zwaar ik was en dat wou het ook niet weten.
.

Waar ben je nu? Heb je je doel bereikt?

Nu 11 maanden later heb ik mijn doel nog niet helemaal bereikt, er is nog een lange weg te gaan. Ondertussen ben ik al veel afgevallen en voel ik me een stuk fitter. Ik ben begonnen op 121kg en nu weeg ik 95kg.
.

Hoe heeft ALL INN hierbij geholpen?

Zonder mijn coach Leroy en de rest van het ALL INN-team was het me niet gelukt. Door Personal Coaching is mijn gehele eetpatroon veranderd en ben ik 3 tot 4 maal per week aan het sporten. Kortom door hun is mijn hele leven veranderd.

Wanneer en waarom ben je bij ALL INN begonnen?

Ik sport al jaren bij ALL INN fitness met veel plezier. Ik heb het sowieso altijd gedaan om fit te blijven, mee doen aan die wedstrijd was een mooie ervaring.
.

Wat is je doel?

Mee doen aan de flexcup en winnen in mijn categorie.
.

Hoe heeft ALL INN hierbij geholpen?

Mede dankzij de professionele steun en begeleiding van ALL INN fitness werd ik 1ste in de categorie masters van de flexcup!

Wanneer en waarom ben je bij ALL INN begonnen?

Ik ben in juni 2015 bij ALL INN begonnen, omdat ik opzoek was naar een nieuwe sportschool. Ik kwam van Fit For Free en was opzoek naar een sportschool met meer kennis, waardoor ik mij als sporter verder kon ontwikkelen.
.

Wat is je doel?

Eerst wou ik altijd al een summer body met een sixpack hebben. In een gesprek met Vince kwam als geintje het idee om met een bodybuilding wedstrijd mee te gaan doen. Dit geintje werd al snel serieus en mijn doel werd om in 2016 voor het eerst mee te doen met een bodybuilding wedstrijd op de S.A.P. Cup.
.

Waar ben je nu? Heb je je doel bereikt?

Afgelopen december heb ik dus mee gedaan aan de S.A.P. Cup. De bedoeling was dat ik met de D-klasse mee zou draaien, omdat ik nog nooit aan een wedstrijd mee heb gedaan. Tijdens mijn weging kwamen we erachter dat een klasse hoger (C-klasse) meer geschikt was voor mij. In de C tot 70kg klasse ben ik uiteindelijk 4de geëindigd. Mijn doel is bereikt en zelfs beter dan dat ik ooit verwacht had. Dit smaakt naar meer en ga ik dus in 2018 weer meedoen aan een C-klasse Bodybuilding wedstrijd!
.

Hoe heeft ALL INN hierbij geholpen?

Ik heb altijd al gedroomd om op het podium te staan, maar nooit gedurfd. Team ALL INN heeft mij over die drempel heen getrokken om het toch te doen. Voor de rest heeft Emile mij begeleid met het poseren en dankzij hem kreeg ik de poseertechnieken onder de knie. Daarnaast hebben veel ervaren bodybuilders binnen ALL INN mij geholpen om dit resultaat te behalen.

Wanneer en waarom ben je bij ALL INN begonnen?

‘’Ik ben een jaar geleden bij ALL INN begonnen, ik wilde wat kilo’s kwijtraken. Door mee te doen aan het Personal Coach plan ben ik gemotiveerd geraakt om meer gewicht te verliezen’’
.

Wat is je doel?

‘’Gewicht afvallen zodat ik lekker in me vel zit’’.
.

Waar ben je nu? Heb je je doel bereikt?

‘’Toen ik begon bij ALL INN fitness woog ik 112 kilogram. inmiddels ben ik ruim 20 kilo kwijt en voel ik me heerlijk’’.
.

Hoe heeft ALL INN hierbij geholpen?

‘’Door de begeleiding van de Personal Coach bleef ik gemotiveerd om mijn doel te bereiken. De meet & weeg momenten gecombineerd met het sportschema en de besprekingen over mijn eetgedrag hebben mij het streef gewicht helpen bereiken’’.

Wanneer en waarom ben je bij ALL INN begonnen?

Mijn naam is Ignas Budé en ruim een jaar geleden woog ik nog een schrikbarende 165 Kilo. Over een periode van 10 jaar en door veel verschillende redenen ben ik op dit dieptepunt beland. Gelukkig heb ik echter langzaam maar zeker de motivatie en doorzettingsvermogen gevonden om hier verandering in te brengen. Eind februari liep ik voor het eerst ALL INN binnen. Dankzij een doortastend en plezierig gesprek met een van de fitnessinstructeurs, ging ik die dag weg met een lidmaatschap voor anderhalf jaar, een plan om mijn doel te bereiken.
.

Wat is je doel?

Toen ik eind februari binnen liep was voor mij duidelijk wat ik wilde doen: mijn ideale gewicht van 80 kilo weer behalen, maar vooral me goed voelen over mezelf.
.

Waar ben je nu? Heb je je doel bereikt?

Toen mij gevraagd werd om een succesverhaal voor de site van ALL INN Fitness te schrijven, was mijn eerste gedachte ‘’ben ik een succesverhaal?’’ Oké, in de afgelopen vier maanden sinds ik lid ben geworden van ALL INN heb ik veel bereikt, maar mijn doel is nog ver weg, heel ver weg. En toch, iedere lange weg bestaat uit stappen, steeds weer opnieuw. Het was in het begin zeker even wennen. Maar door de goede begeleiding krijg je zelfvertrouwen en voel je je uiteindelijk thuis in de sportschool. De afgelopen maanden heb ik ongeveer 10 kilo gewicht verloren, ondanks dat ik behoorlijk wat spiermassa er weer bij heb getraind. Maar nog veel belangrijker, het is tegenwoordig een deel van mijzelf geworden, ik ben zo goed als ieder dag in de sportschool te vinden en eet gezond. En ik weet samen met ALL INN Fitness kom ik er wel. Of ik ooit mijn uiteindelijke doel van 80 kilo bereik? Geen idee! Maar ik weet dat ik uiteindelijk met zekerheid zal kunnen zeggen dat mijn verhaal een succes is.
.

Hoe heeft ALL INN hierbij geholpen?

De wetenschap dat je er niet alleen voor staat. Dat is waar ALL INN Fitness in uitblinkt, de persoonlijke en betrokken ervaring die je krijgt,  iedere  keer weer als je in de sportschool komt.

Wanneer en waarom ben je begonnen bij ALL INN fitness?

‘’Ik ben vanaf 2010 bij ALL INN Fitness gaan sporten omdat ik via mijn werk aan bedrijfsfitness mee kon gaan doen en heb mezelf toen opgegeven. Ik wilde eerst wat aan mijn conditie en later iets aan mijn gewicht doen’’.
.

Wat is je doel?

‘’Mijn doel is altijd geweest dat ik wilde stoppen met roken en wilde afvallen. En daarom ben ik blij dat ik toen begonnen ben om te gaan sporten’’.
.

Heb je je doel bereikt?

‘’Mijn gewicht was vorig jaar op 29 juli 129.5 kilo. Ik heb mijn doel bereikt want roken doe ik sindsdien niet meer en mijn gewicht is ook afgenomen met 15 kilo’’
.

Hoe heeft ALL INN hierbij geholpen?

‘’Het bevalt mij zo dat ik in het begin van mijn trainingsrooster een begeleider had die met mij meeliep en uitlegde hoe de trainingsapparaten werkte en hoe je de oefening het beste kan uitvoeren. Het bevalt me sindsdien zo goed dat ik nu nog steeds 3 a 4 dagen per week mijn trainingen afwerk’’.

‘’De begeleiding vakkundig en zijn zeer betrokken bij de lessen. Vervolgens kan ik heel goed opschieten met alle begeleiders en met name ook met de teambaas c.q. eigenaar Emile. De vakkundigheid en vrolijkheid van het personeel springt er van af’’.

‘’Emile heeft me vanaf vorig jaar 29 juli 2014 geholpen en werd mijn personal coach. Zo doet hij mij om de 2 weken een tussentijdse meting om mijn gewicht en vetpercentage te meten.
Vervolgens heeft  Emile mij een voedingsadvies meegegeven en vertelde hij mij de tips en tricks. Hierdoor ben ik nu 15 kilo afgevallen en het stimuleert mij om hiermee nog een paar jaar mee door te gaan ook al zou ik op mijn streefgewicht zijn’’.

Wanneer en waarom ben je bij ALL INN begonnen?
Ik ben zo’n 14 jaar geleden begonnen met sporten bij ALL INN, omdat ik graag sportief bezig ben en fit wil blijven. Tussendoor heb ik ook bij andere sportscholen gesport, omdat ik dan te ver weg woonde, maar ik ben terug gekomen zodra ik kon, omdat ik ALL INN altijd als een hele prettige sportschool heb ervaren. Nu sport ik er al 7 a 8 jaar aaneengesloten.

Wat is je doel?
Mijn voornaamste doel is altijd geweest om me fit te voelen en lekker in mijn vel te zitten. De afgelopen tijd was ik zwanger en wilde ik zorgen dat ik ook mijn zwangerschap zo fit mogelijk door zou komen.

Waar ben je nu? Heb je je doel bereikt?
Ik heb erg moeten wennen aan het feit dat ik een stapje terug moest doen qua sportprestaties gedurende de zwangerschap. Je moet dan toch anders trainen. Gelukkig kun je ook tijdens een zwangerschap nog veel doen qua beweging en sporten. Het heeft mij zeker geholpen om zo fit mogelijk te blijven en ik heb gesport tot 37 weken zwangerschap!

Hoe heeft ALL INN hierbij geholpen?
Door de begeleiding van Leroy hebben we gedurende de zwangerschap steeds gekeken naar welke mogelijkheden er waren m.b.t. sporten. Daarnaast vond ik het heel fijn dat er professioneel met me werd meegekeken en dat Leroy bekeek wat er bij mij paste. Hierdoor heb ik veilig gesport en bleef ik gemotiveerd.

 

CONTACT

Vlampijpstraat 79
3534 AR Utrecht
030 243 87 25
info@allinnfitness.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag, Woendag & Vrijdag:  07.30 – 23.00 uur

Dinsdag  & Donderdag:  08.30 – 23.00 uur

Zaterdag & Zondag:  09:00 – 16:00 uur

CONTACT

Vlampijpstraat 79
3534 AR Utrecht
030 243 87 25
info@allinnfitness.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag, Woendag & Vrijdag:  07.30 – 23.00 uur

Dinsdag  & Donderdag:  08.30 – 23.00 uur

Zaterdag & Zondag:  09:00 – 16:00 uur

HEB JIJ DE ALL INN FITNESS APP AL?

Nee? Download hem hier.

Download de ALL INN Fitness App in de AppStore   Download de ALL INN Fitness APP in de Google playstore

HEB JIJ DE ALL INN FITNESS APP AL?

Nee? Download hem hier.

Download de ALL INN Fitness App in de AppStore   Download de ALL INN Fitness APP in de Google playstore