Loading...
Fitness 2017-06-03T05:49:38+00:00

Fitness

Kies uit een van de volgende onderwerpen:

Fitness & krachttraining

Fit blijven, conditie op peil houden of spierkracht vergroten. Ons fitnesscentrum biedt alle mogelijkheden onder 1 dak, voor een zeer voordelig tarief. Stap de sportschool binnen, ontdek uw eigen ritme met cardio, leer de fijne kneepjes van krachttraining of fitness, laat u begeleiden door onze professionele instructeurs.
.

Voordelig

ALL INN Fitness & Health is een krachtpatser als het gaat om betaalbaar sporten. Zo hebben wij het goedkoopste studentenabonnement van Utrecht. Maar natuurlijk ook voor andere doelgroepen zoals de jeugd en 55+, zijn de prijzen ijzersterk. En onze gratis proefweek, waar aandacht en persoonlijke begeleiding centraal staan voor elke beginnende sporter.
.

Dichtbij

Onze sportschool aan de Vlampijpstraat is zeer gunstig gelegen voor bewoners uit Overvecht, Lombok, Oog In Al, Zuilen, maar is ook uitstekend te bereiken voor mensen buiten Utrecht-West. Parkeren is geen probleem, want je kan de auto vlak voor de deur parkeren.
.

Groot aanbod

Bij ALL INN kun je onder meer terecht voor fitness- en krachttraining, cardiofitness en groepslessen (Virtual Spinning, ClubYoga, ClubPower, BuikspierPlezier, Kick&Fun, Pilates, Zumba, Piloxing, Looptraining, Bootcamp etc.)